Isplivala slika iz PROŠLOSTI - Ovako je Nemanja Gudelj nekada izgledao, Anastasijin muž doživeo neviđenu TRANSFORMACIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 19:29

Isplivala slika iz PROŠLOSTI - Ovako je Nemanja Gudelj nekada izgledao, Anastasijin muž doživeo neviđenu TRANSFORMACIJU

Nemanja Gudelj je potpuno drugačije izgledao nekada, njegova fotografija iz mlađih dana ugledala je svetlost dana na društvenim mrežama.

Fudbaler i verenik Anastasije Ražnatović, Nemanja Gudelj, nedavno se podvrgao tretmanu presađivanja kose u Turskoj, što mu se i te kako isplatilo, a sada je objavljena njegova fotografija iz prošlosti.

Nakon što je uplovio u ljubavnu romansu sa Cecinom ćerkom, njegov život dodatno je pod lupom javnosti i medija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa osim na sportskim stranama, njegovo ime može se naći i u šoubiz rubrici, a često se komentariše i njegov fizički izgled.

Pre presađivanja kose, koju je nedavno imao, on je negovao dugu kosu vezanu u rep, a posebno se izdvaja po dugoj, špicastoj bradi i brojnim tetovažama. Međutim, nekada nije tako izgledao.

Kako se može videti po fotografijama koje su nastale pre desetak godina, Nemanja ranije nije imao bradu, kosa mu je bila mnogo kraća i često je menjao frizuru.

Podsetimo, Nemanja i Anastasija su nedavno objavili da su se verili. Sve se desilo pre oko mesec dana, dok su bili na odmoru na Ibici, a lepe vesti su neko vreme skrivali za sebe.

A post shared by @srbija_showbizz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.