Ispao sam MAJMUN, opet me je neko izigrao Ša PLAČE i kuka na sav glas - osetio IZDAJU na svojoj koži

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 16:16

"Ispao sam MAJMUN, opet me je neko izigrao" Ša PLAČE i kuka na sav glas - osetio IZDAJU na svojoj koži

Reper se rasuo na komade.

Nenad Aleksić Ša se satima svađao sa Mionom Jovanović. Njih dvoje su iznosili niz uvreda i nikako nisu mogli da pronađu zajednički jezik.

Ša je izleteo iz paba i onda je otišao u vešeraj gde je bila Aneli Ahmić, te ga je ona sve vreme smirivala, dok je on plakao i kukao na sav glas.

- Dr*a me svaki dan. Vi kao njene drugarice ćutite, nećete da joj skrenete pažnju. Znate sve. Ispao sam majmun. Svaki dan je jurim, opet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam ispao majmun - vileneo je Ša, a onda je zaplakao:

- Opet me je neko izigrao. Još jedna koja me je izigrala, opet sam debil. Smeju mi se svi, skačem i branim je. Lepo sam joj rekao da mi da mir, da ne mogu. Gde je tu emocija, gde je tu ljubav prema meni?! Znate svi, vidite dobro. Je*e me od kad otvori oči. Za Novu godinu me tri dana ne je*e ni tri odsto, ponašala se na žurkama kao da sam je prevario. Pričali joj o bivšem, pa se ona lomila u glavi, ja nisam debil - plakao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.