Ispala: Dečko je ignorisao, ona pred kamerama poljubila drugog momka

Izvor: Svet, 12.Jan.2015, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispala: Dečko je ignorisao, ona pred kamerama poljubila drugog momka

Nakon što se kamera koja lovi zaljubljene parove okrenula ka ovom paru, devojka se ushićeno okrenula ka dečku, očekujući poljubac. Međutim, one je odbio krajnje nezainteresovano, čak ni ne podigavši pogled sa telefona.
Shvativši da od dečka nema vajde, lepa devojka se okrenula na drugu stranu, ka momku kog izgleda ni ne poznaje, i pružila mu strastveni poljubac.
To je konačno supelo da privuče pažnju njenog nezainteresovanog dečka, ali i ostatka stadiona. Svi su počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << uzbuđeno da navijaju i tapšu, a nakon što je poljubac bio gotov devojka se ponovo okrenula ka vidno iznerviranom dečku.
Iako mnogi kažu da je ovo sve iscenirano, student Hugo, koji je i snimio vudeo, tvrdi da to nije istina.
“Snimao sam jer mi je ovo bio prvi put da sam na košarkaškoj utakmici. Prvo su se ljudi drali jer je dečko ignoriše, ali kada se okrenula i poljubila drugog momka, svi su poludeli! Nisam mogao da prestanem da se smejem! Mislim da je kucao poruku na telefonu i da je prvo hteo da je završi, ali se ona okrenula ka drugom liku. Ne mislim da je bilo namešteno, jer je momak do kraja utakmice bio rumen i besan”, kaže Hugo.


Izvor: 24sata
Foto: PrintScreen

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.