Islamoviću “nije dobro” sa Enelom!

Izvor: Svet, 21.Maj.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Islamoviću “nije dobro” sa Enelom!

Novim spotom za pesmu “Nije mi dobro”, Alen Islamović najavljuje album “Tajno” u izdanju “Kroacija rekordsa”. Ova pesma koja tera na igranje urađena je u duetu sa novom nadom balkanske muzičke scene Enelom Palavrom koja živi i radi u Čikagu. Duet će uživo premijerno predstaviti na “CMC festivalu” 8. juna u Vodicama.

Pored ovog dueta na albumu “Tajno” nalazi se 12 novih studijskih pesama kao i duetska pesma “Jedino” koju je Alen uradio sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Kikijem Lesendrićem i grupom “Piloti”.
“Ovo je zdrav pop album”, kaže Alen i nastavlja. “Saradnju sam ostvario sa odličnim muzičarima iz bendova ‘Zabranjeno pušenje’, ‘Dubioza kolektiv’ i ‘Crvena jabuka’. Sa Rajkom Dujmićem sam napisao predivnu baladu ‘Ja nemam prava’, zatim na albumu su radili i Miro Buljan, Amel Lojo, kao i moj stari suradnik Dean iz grupe ‘Srčani udar’ koji je autor pesama ’30 kvadrata’, ‘Heroin’ i ‘Heroj’. Te smo pesme u novim aranžmanima i boljom svirkom ponovo snimili i stavili na ovaj album”.
Popularni pevač ističe da on i njegova ekipa publici žele da pruže jednostavnu i zdravu pop muziku koja vuči odlično samo uz pratnju akustične gitare.
Vesele pesme izvlače osmeh ljudima i pokreće ih. Siguran sa da će tako biti i sa pesmama sa ovog albuma jer sam ubeeđen da je ovo moj najbolji solo album-rekao je za kraj Alen.

svetsvet
The post Islamoviću “nije dobro” sa Enelom! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.