Isidora i Duška predstavile magazin „VIP trip!

Izvor: Press, 10.Dec.2010, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isidora i Duška predstavile magazin „VIP trip"!

Spisateljica Isidora Bjelica i novinarka Duška Jovanić predstavile su sinoć svoj magazin „VIP trip". U njihovim rukama biće i uređivačka palica novog lista, a po prvi put u istoriji srpskog novinarstva čitaoci će moći da saznaju gde domaće i strane zvezde putuju, kako se zabavljaju i šta im se najviše sviđa u tirkiznim vodama Atlantika, Pacifika i drugih turističkih destinacija
Na koktelu u čast prvog broja, u hotelu „Holidej >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << in", sinoć su se našle mnoge poznate ličnosti, među kojima glumci Nenad Okanović, Rastko Janković i Branka Pujić, voditelji Slavko Beleslin i Zoran Baranac, pevačice Slavica Tripunović Dajana i Buba Miranović, Suzana Mančić i kreatorka Suzana Perić, u čijoj toaleti je blistala Isidora Bjelica. Među prvima stigle su muze naslovne strane prvog broja, Ana Nikolić i Bojana Stojković. Prvi put nakon medijske pompe o njenom razvodu, pojavila se i Danijela Marić.
- Ovo je magazin koji će rado čitati oni ljudi koji nemaju mogućnosti da putuju, jer će se nakon prelistavanja ovih stranica osećati kao da su tamo bili. Za prvi broj izabrali smo Anu Nikolić kao nevaljalu devojčicu i Bojanu Stojković, koja vas mnogo čemu može naučiti. Njene savete bi svaka žena trebalo da okači na frižider. Uživajte u pustolovini koju smo Isidora i ja spremile za vas - rekla je Duška Jovanić.
Magazin će se na prodajnim mestima nalaziti svakog drugog meseca, i to na prostoru cele bivše Jugoslavije, po ceni od 89 dinara. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.