Irkinja doživela šok kada je videla šta joj piše na burmi!

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irkinja doživela šok kada je videla šta joj piše na burmi!

Jedna Irkinja šokirala se kada je otkrila da godinama nosi tuđu burmu, piše Irish Mirror. Nakon što je priča završila u medijima javila joj se vlasnica prstena i cela stvar je srećno završila.

Naime, Marian, koja se udala za supruga Flora 1997. godine, nema pojma kako se to dogodilo. Do otkrića je došla kada je, pokušavajući da se seti godišnjice braka, kolegu zamolila da joj kaže šta piše unutar njene burme. Kada joj je kolega saopštio da piše 3. 7. 1993. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ona je ostala u šoku, rekavši da čak ni ne poznaje nekoga ko se tako zove.

Za RTE Radio 1 ispričala je kako se nikad nije odvajala od prstena.

“Ostalo prstenje nedavno sam dala na procenu, ali taj prsten nije bio među njima. Nikad ne nosim samo jedan prsten, uvek nosim drugo prstenje s njim. A definitivno se ne sećam da sam imala dva venčanja”, ispričala je Marian.

Tajna je na kraju rešena.

Marian se idućeg dana javila žena koja je čula priču na radiju, a koja živi u istom mestu. Ispostavilo se da dve žene imaju zajedničku prijateljicu čiji su tečaj iz kuvanja obe pohađale. Iako se nijedna od njih ne seća skidanja prstena, veruju da je tom prilikom došlo do zamene.

“Možda smo se divile prstenju, skinule ih i stavile na sto”, zaključila je junakinja ove zanimljive priče.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.