Ipak ne može bez nje: Kristijan se izvinio Staniji (video)

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2015, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak ne može bez nje: Kristijan se izvinio Staniji (video)

Iako su razmenili su teške reči, Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović danas su se pomirili u dvorištu imanja. Stanija je Kristijanu tražila da joj se izvini, on ju je poljubio, a zatim joj uputio izvinjenje.

“Pred bogom i narodom, pred kamerama, šumom i travom, pred “Seno” kafeom, koji sam lično izgradio, izvinjavam ti se za sve uvrede u životu koje sam ti izrekao i koje ću ti reći”, rekao je Kristijan starleti.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kristijan se na Farmi izvinio Staniji na najoriginalniji način! VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Dec.2015

Nakon izrečenih uvreda na račun svoje prijateljice Stanije Dobrojević, Kristijan joj se javno izvinio pred kamerama rijalitija Farma 6...Kristijan Golubović u rijalitiju Farma 6 nekoliko puta uputio je uvrede na račun svoje prijateljice Stanije Dobrojević, a danas joj se javno izvinio. ''Pred bogom...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.