Intimna veridba pa povratak obavezama: Novak u Pekingu, Jelena na Kopaoniku

Izvor: Poznati.info, 27.Sep.2013, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intimna veridba pa povratak obavezama: Novak u Pekingu, Jelena na Kopaoniku

Samo dva dana posle intimne veridbe u Monte Karlu Novak Đoković otputovao je u Kinu gde mu predstoji odbrana čak dve titule. Jelena se sprema za dolazak u Srbiju gde je sledeće nedelje očekuju poslovne obaveze na Kopaoniku gde će u ime Fondacije Novaka Đokovića otvoriti “Drugarijadu”.

A dok Novakovi i Jelenini najbliži ne žele da kažu bilo šta o veridbi najpopularnijeg srpskog para, poštujući njihovu molbu i želju da veridba ostane privatan čin, Novakov >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i Jelenin tviter nalog zatrpani su čestitkama sa svih strana sveta od prijatelja i fanova.

Jelenu na društvenim mrežama već oslovljavaju sa gospođa Đoković, a Novaku poručuju da je napravio pravi izbor i da je bilo krajnje vreme da zaprosi svoju ljubav iz školskih dana.

U javnost do sada nisu dospeli nijedna fotografija ili detalj vezan za veridbu para. Zna se da roditelji nisu prisustvovali veridbi, da nije bilo većeg slavlja, već da je u pitanju intiman trenutak, ali i da su Novak i Jelena zamolili ili zabranili svom okruženju da otkrivaju bilo kakve detalje.

I dok svet čeka ekskluzivne fotografije ili neki detalj, a svetski mediji njega i Jelenu nazivaju srpskim Vilijamom i Kejt – teniser je juče na svojoj Fejsbuk stranici postavio fotografije sa kondicionog treninga i najavio put na turnir u Peking.

Prva slika verenog Novaka

„Odradio sam odličan trening u planinama jutros i sada pravac aerodrom. Sledeća stanica – Kina!“ – napisao je Novak ispod ove fotografije juče na Fejsbuku.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.