Indira prvi put uživo sa bendom u Kasini

Izvor: Svet, 18.Dec.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indira prvi put uživo sa bendom u Kasini

Prvi put uživo s bendom, Indira će gostovati u klubu Kasina i prvi put izvesti novi hit singl “Prvi se pamti’’. Najlepši je to poklon publici Indire Forze za kraj njene vrlo uspešne godine.
”Ovom pesmom želim zagrejati sva srca i ispuniti ih ljubavlju u ovom mesecu slavlja i veselja!’‘- poručila je Indira Forza.
Moderan ritam novog singla potvrđuje kako Indira ne odustaje od svog prepoznatljivog zvuka na sreću svoje brojne publike.
Indira kraj 2019. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << provodi radno,a posebno se raduje koncertu u najboljem beogradskom klubu Kasini.
“Muzika je moj život , volim stvaranje muzike, pevanje, ali najlepše na svetu mi je pevati s mojom publikom. Ta energija koju dobijem na koncertima daje mi snagu da budem najbolja. Kasina jedva čekam zapevati s vama, čekam vas uz sjajne momke iz mog benda i verujem da je to najbolji party koji možete zamisliti. Volim istraživati muziku, igrati se u studiju i oduševljava me način na koji Branimir Mihaljević uvek sve naše ideje realizira pomerajući granice, ali i zadržavajući moj prepoznatljiv zvuk koji publika očekuje i voli. Iza mene je zaista predivna godina, puna uspeha, mnogobrojnih koncerata i sreće’’,naglasila je Indira.
Ako je suditi po novoj pesmi ”Prvi se pamti”, album najavljen za sledeću godinu biće prava muzička poslastica.

 
svetsvet
The post Indira prvi put uživo sa bendom u Kasini appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Indira prvi put uživo sa bendom u Kasini

Izvor: Scandal.rs, 18.Dec.2019

  Prvi put uživo s bendom, Indira će gostovati u klubu Kasina i prvi put izvesti novi hit singl “Prvi se pamti’’. Najlepši je to poklon publici Indire Forze za kraj njene vrlo uspešne godine. ”Ovom pesmom želim zagrejati sva srca i ispuniti ih ljubavlju u ovom mesecu slavlja i veselja!’‘-...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.