Izvor: Svet, 18.Mar.2012, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indira Vladić: Moj seksualni život je grozan!

Indira Vladić, pevačica hrvatske grupe 'Colonia' ne krije svoje nezadovoljstvo. Simpatična pevačica za sebe kaže da je dobra osoba, dobra prijateljica i velika profesionalka što mogu da potvrde i članovi benda s kojima nastupa već 16 godina. Kada ne radi vreme provodi odmarajući se, a iako je povezuju s mnogim muškarcima kaže kako nije zaljubljena. [...]

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indira Vladić: Nisam zaljubljena!

Izvor: Svet plus, 18.Mar.2012

Indira Vladić, pevačica hrvatske grupe "Colonia " ne krije svoje nezadovoljstvo. Simpatična pevačica za sebe kaže da je dobra osoba, dobra prijateljica i velika profesionalka što mogu da potvrde i članovi benda s kojima nastupa već 16 godina.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.