Indira: Nema depresije u Kemeru

Izvor: Vesti-online.com, 16.Sep.2011, 04:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indira: Nema depresije u Kemeru

Indira Radić (45) tvrdi da nema govora da je u depresiji, kako su pisali pojedini beogradski mediji. Naprotiv, ima posla preko glave, pa je jedva stigla da nekoliko dana s prijateljima predahne u turskom letovalištu Kemer.

Boravak u ovom gradu iskoristila je da snimi i pojedine scene za spot za pesmu "Istok, sever, jug i zapad" koju je uradila sa Crvenom jabukom po kojoj će i album nositi ime.

Pored Kemera, u spotu će biti i kadrovi Njujorka. Da bi potkrepila svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << reči prosledila je fotografije iz Turske na kojima se vidi da na njenom licu nema ni traga depresije.

- Bila je ovo naporna sezona za mene. Priprema i rad na novom CD-u koji je jubilaran i meni veoma važan u odnosu na sve što sam snimila, oduzimali su mi mnogo vremena i energije.

Normalno je da se čovek umori i oseti da mu treba kratak predah, pa sam sebi rekla da se svet neće srušiti ako se malo odmorim - kaže Indira koja planira da album "Istok, sever, jug i zapad" objavi na jesen.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.