Indira Aradinović Indi kritično! Otkazuju joj vitalni organi!

Izvor: Svet plus, 09.Apr.2020, 09:49

Indira Aradinović Indi kritično! Otkazuju joj vitalni organi!

Folk pevačica Indira Aradinović Indi operisana je 9. marta, kada joj je iz estetskih razloga smanjen želudac. Kako prenose mediji njeno stanje je kritično, otkazuju joj vitalni organi i mora na još jednu operaciju.

Indira Aradinović Indi operisana je 9. marta, kada joj je iz estetskih razloga smanjen želudac. Od tada je pevačica imala još jednu operaciju usled komplikacija koje su se javile nakon zahvata, a po svemu sudeći, pevačica će ponovo morati pod nož kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << joj spasli život.

Kako Srpski telegraf saznaje, Indirino stanje je kritično zbog akutne upale pankreasa, koja iziskuje hiruršku intervenciju, ali lekari čekaju da pevačicin organizam ojača da bi mogli da izvrše operaciju pod totalnom anestezijom.

Izvor blizak pevačici otkriva da je njeno zdravstveno stanje jako loše i da lekari daju sve od sebe da joj medikamentima smire upalu pankreasa. Trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi u Kliničkom centru Srbije.

- Indi je u jako lošem stanju. Izmučena je od dve operacije, koje je već imala, želudac joj ne funkcioniše, dreniraju joj tečnost koja se skuplja i bukvalno pokušavaju da je malo ojačaju kako bi mogli da je ponovo operišu. Ima jaku upalu pankreasa, koja se već danima ne smiruje iako su joj dali terapiju medikamentima. Doktori se trude, ali po svemu sudeći, moraće ponovo pod nož - navodi izvor i objašnjava da upala pankreasa može biti kobna ako se ne sanira medikamentima ili hirurški.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.