Indijski proroci: Princ Džordž će biti ženskaroš

Izvor: Poznati.info, 26.Jul.2013, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indijski proroci: Princ Džordž će biti ženskaroš

Indijski astrolozi slažu se da je princ rođen na srećan dan, a kako je njegova zvezda pod uticajem Marsa, predviđaju da će biti veoma inteligentan, sposoban i romantičan

Iako je prošlo tek nekoliko dana otkako se rodio princ Džordž Aleksander Luis, a indijski proroci već tvrde da će njegov život ispunjavati politika, da ga kraljevstvo neće zanimati, ali da će mu žene biti slaba tačka.

Indijci su na osnovu dečakovog datuma, vremena i mesta rođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << predvideli njegovu budućnost.

-Najkasnije do 2044. godine će napraviti političku karijeru. Vidim snažne promene u monarhiji – rekao je astrolog Raj Kumar Šarma. – Budući kralj će prekršiti neka pravila kraljevske porodice, a proslaviće se radeći nešto što se nije desilo u poslednjih 200 godina.

-Biti kralj ili princ za njega neće biti važno. Biće više naklonjen politici i radiće za dobrobit naroda – rekla je Šah, piše AFP.

Princ će poboljšati odnose Velike Britanije sa drugim zemljama, posebno arapskim. Indijski astrolozi slažu se da je princ rođen na srećan dan, a kako je njegova zvezda pod uticajem Marsa, predviđaju da će biti veoma inteligentan, sposoban i romantičan.

-Kada je u pitanju njegov fizički izgled, biće krupniji jer će voleti hranu, a da ne spominjemo žene – kazala je Šah.

Šarma je predvideo da će se princ rano oženiti, u 26. godini, i imati troje dece.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.