Impresionirana rijaliti zvezdom: Otpevala tvitove Kim Kardašijan(video)

Izvor: Scandal.rs, 11.Mar.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Impresionirana rijaliti zvezdom: Otpevala tvitove Kim Kardašijan(video)

Ovo morate da čujete! Otpevani tvitovi Kim Kardašijan!

Pevačica Bet Midler odlučila je da uradi nešto što bi se zaista retko ko usudio da uradi: Da otpeva tvitove najpoznatije rijaliti zvezde Kim Kardašijan!

Pevačica je u gostima kod Džimija Kimla, popularnog američkog voditelja, malo je reći, oduševila publiku! Bet je stala pred mikrofon i zapevala. To i nije toliko čudno, dok ne shvatite da su reči ustvari, tvitovi Kim Kardašijan!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
Koliko je Bet impresionirana porodicom Kardašijan govori podatak da je jednu od svoju kokošaka nazvala po njima.

Poslušajte je kako peva:

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Impresionirana rijaliti zvezdom: Otpevala tvitove Kim Kardašijan(video)

Izvor: Svet, 11.Mar.2015

Ovo morate da čujete! Otpevani tvitovi Kim Kardašijan!. Pevačica Bet Midler odlučila je da uradi nešto što bi se zaista retko ko usudio da uradi: Da otpeva tvitove najpoznatije rijaliti zvezde Kim Kardašijan!. Pevačica je u gostima kod Džimija Kimla, popularnog američkog voditelja, malo je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.