Imaš 15 minuta da se SPAKUJEŠ - Zadrugarka momentalno IZBAČENA: Prekršila najtrožija pravila rijalitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 10:41

"Imaš 15 minuta da se SPAKUJEŠ" - Zadrugarka momentalno IZBAČENA: Prekršila najtrožija pravila rijalitija

Ona je tada bila užasnuta zbog čega je izbačena.

Rijaliti ''Farma'' bio je najgledaniji projekat kada je počeo davne 2009. godine, kada su ušle 22 poznate ličnosti koje su se borile za novčanu nagradu od 100.000 evra.

Mnogi ne pamte da je i Ana Nikolić bila jedna od učesnika, ali je iz rijalitija izbačena posle samo 4 dana, pošto je prešla deo imanja koji nije smela.

- Molim? - pitala je šokirana pevačica Ognjena Amidžića kad je saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će biti izbačena.

- Zato što je prešla ograđeni deo imanja i to je najgore kršenje pravila - odgovorio je voditelj.

- Da, ali sam od jutros zvala doktora od devet sati, a niko me nije konstatovao! Predsednik kućnog saveta sa mnom ne razgovara, tako da nisam imala kome da se obratim - govorila je Ana.

- Ja samo prenosim šta je Zadruga rekla, to je najgore kršenje pravila "Farme". Imaš 15 minuta da se spakuješ u mali kofer, samo osnovne stvari. Ana, žao mi je, ali moraš na glavnu kapiju - objasnio joj je tada Amidžić.

- Koliko rigorozno... Ja mislim da nije fer, kao jednom prešla ogradu i izbačena sam. Meni se ne ide. Sad će vam biti mnogo dosadno bez mene - rekla je pevačica.

Kasnije je ispričala da joj je bilo teško da se navikne na život na imanju i to zbog higijene.

- Nisu mi nedostajali telefon i struja, već su mi smetali higijenski uslovi. Nemogućnost adekvatnog tuširanja i polivanje vodom iz bureta mi je definitivno bio najveći problem, a ni boravak u WC-u nije baš najprijatniji za čulo mirisa. Čim sam izašla sa farme otišla sam u svoj stan da se normalno istuširam - ispričala je Ana.

- Kada sam u nečemu istrajna, obično za to budem i nagrađena. Tako bi najverovatnije bilo i ovoga puta, jer mi se čini da mi je gledalište bilo naklonjenije nego ostalima. Međutim, taj novac bih sigurno dala u humanitarne svrhe i ne bih ga trošila na skupe krpice - istakla je tom prilikom pevačica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih naći na OVOM linku.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.