Imamo 4 zaista luda trika kako da vam šminka stoji mnogo duže nego obično

Izvor: Svet, 07.Jan.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imamo 4 zaista luda trika kako da vam šminka stoji mnogo duže nego obično

Ako vam se mejkap na očima brzo razmaže, isprobajte ove beauty trikove.
Guliver/Getty Images 1. Osnova
Prajmeri su sjajan način da pripremite “teren” za senku za oči. Možete koristiti i korektor, ali izbegavajte da stavljate tečni puder jer je previše vlažan, pa će senka odmah da “sklizne”.
2. Kremaste senke
Nanesite sloj kremaste senke, jer će se senka u kamenu “zalepiti” za nju. Izaberite boju koja je bliska nijansi vašeg tena.
Pročitajte i…Upravo smo otkrile najjednostavniji trik ikada za nanošenje ajlajnera!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Imamo 4 zaista luda trika kako da vam šminka stoji mnogo duže nego obično

Izvor: Scandal.rs, 07.Jan.2017

Prajmeri su sjajan način da pripremite “teren” za senku za oči. Možete koristiti i korektor, ali izbegavajte da stavljate tečni puder jer je previše vlažan, pa će senka odmah da “sklizne”...2. Kremaste senke..Nanesite sloj kremaste senke, jer će se senka u kamenu “zalepiti” za nju....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.