Imam pravo da se zaljubim u koga hoću! Janjuš PROGOVORIO o odnosu sa Anom Korać, NAPETA situacija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 02:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Imam pravo da se zaljubim u koga hoću!" Janjuš PROGOVORIO o odnosu sa Anom Korać, NAPETA situacija!

Netrpeljivost raste!

Ana Korać je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem, otkirila da joj je njen verenik David Dragojević po ulasku u Zadrugu, zamerio što se družila sa nekim muškarcima i dozvolila im da je dodiruju. Ona je tom prilikom progovorila i o odnosu sa Janjušem, koji je definitivno u ovom rijalitiju bio mnogo hladniji nego ranije.

Ona je rekla da sa njim razgovara samo formalno, a da ga David ne voli jer ne razume njegov humor, zbog čega vrlo često zvuči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao da želi da isprovocira.

 O odnosu sa Anom takođe je progovorio i Janjuš nešto kasnije u razgovoru sa Ognjenom.

- Joj  upleten sam u razne rijaliti priče, ali baš me briga imam pravo da mi se sviđa ko god, a ja znam koje su moje granice. Što se Ane tiče, ona se mnogo promenila, vidi se da je zaljubljena u ovog momka, distancirala  se i nema tu neke priče, a ja neću ni da potenciram - rekao je Janjuš.

Folkerka u minijaturnim gaćama pleše na BAZENU, uvija se oko njega, roditelji deci pokrivaju oči (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.