Imala je moju šifru od telefona, sve je videla Mionin bivši progovorio o PREVARI - otkrio šta joj je radio iza leđa

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 00:01

"Imala je moju šifru od telefona, sve je videla" Mionin bivši progovorio o PREVARI - otkrio šta joj je radio iza leđa

U tom trenutku je smatrao da nisu u ozbiljnoj vezi.

Bivši dečko Mione Jovanović, Stanislav Krofak, je gostovao u emisiji "Pitam za druga". Tom prilikom je otkrio detalje iz njihove veze i priznao je da li je varao Mionu dok su bili zajedno.

Nenad Aleksić Ša često proziva Stanislava, a sada je on reagovao na reperove reči da će se čuti po njegovom izlasku iz rijalitija.

- Nemam ja šta sa njim da pričam, nisam ja za poruke i zvanje, dođi, pa da pričamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Stanislav.

- Šta je razlog što njemu smeta Mionina narukvica koja je od tebe i neke stvari? - pitala je Anastasija.

- Ne znam, ja ne znam šta je ona o meni pričala, ne znam da li me poznaje... Šta mene briga sve što je bilo do momenta upoznavanja?! Mene zanima na dalje, ne znam šta se vraća na ovo. Sada ja treba da brinem čime se njen dečko bavio, neću uoššte da pominjem bivšeg, da je bio dobar ne bi bio bivši - rekao je Stanislav.

- Kada su igrali onu igru koliko se poznaju parovi, Ša je rekao da je ona ozbiljan šmeker jer neće da priča ništa o bivšem i da joj on skida kapu za to - pročitala je voditeljka.

- Ona je živela osam meseci kod mene. Ja uz svoj posao radim satove i automobile, možda je to mislila, nije imala ništa loše. Razmišljao sam šta je mogla da vidi i da čuje, znala je da imam firmu, videla je ljude. Rekao sam joj da se javi ljudima, jer nije htela, samo prođe, ja sam vaspitan tako da se javim - rekao je Stanislav.

- Da li si ikada prevario Mionu? - pitala je Anastasija.

- Mi smo se bili viđali, ona je rekla da je mislila da smo u vezi. Ja to nisam smatrao tada sto odsto ozbiljno, ja sam se čuo sa nekom devojkom, ali kada je došla da živi kod mene i kada sam video da je ozbiljno, ni sa kim nisam. Ona nije imala moju šifru od telefona, skontala je verovatno, pa je to i videla. Znači nije bilo to dopisivanje kada je živela kod mene, nego pre nego što je došla da živi kod mene... Nikada nisam zabranjivao ništa. Moj stav je da ja tačno vidim ponašanje kada je normalno i kada nije normalno. Ja čim moram da kažem da ne sme ovo ili ono, neću biti s takvom devojkom - rekao je Stanislav.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SKONTALA JE ŠIFRU OD TELEFONA I VIDELA SVE" Bivši dečko otkrio da li je VARAO Mionu Jovanović: "Živela je kod mene osam meseci"

Izvor: Blic, 28.Feb.2024

MMA borac Stanislav Krofak i bivši dečko Mione Jovanović, kojeg je pevačica ostavila zbog repera Nenada Aleksića Ša, progovorio je o vezi sa sadašnjom rijaliti učesnicom i izneo detalje njihovog odnosa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.