Ima li neke razlike? Dara postala vegetarijanac, pa se skinula da pokaže rezultate! (foto)

Izvor: Svet, 02.Mar.2017, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima li neke razlike? Dara postala vegetarijanac, pa se skinula da pokaže rezultate! (foto)

Posle operacije slepog creva, Dara Bubamara prešla je na vegetarijanski način ishrane. Hvalila se da je smršala preko deset kila, a sada je rešila da se skine i pokaže svima kako izgleda.

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Feb 28, 2017 at 11:45pm PST


Pevačica je otišla na odmor u Dubai, a društvo joj pravi brat jer njen dečko Duško Bunić nije mogao da krene sa njom, ali je zato iskeširao 4.000 evra kako bi se njegova draga >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << lepo provela.

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Mar 1, 2017 at 4:15am PST


Dara je na Instagram postavila fotografije kako bi pokazala kako uživa u luksuznom odmaralištu. Pevačica je rešila i da se pohvali izgledom otkako je promenila način ishrane.

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Mar 1, 2017 at 11:17pm PST


Podsetimo, pevačica je krajem prošle godine završila na operaciji zbog upale slepog creva. Zdravstveni problemi naterali su je da promeni životne navike, pa je prestala da jede meso. Tada je otkrila da je vegeterijanskom ishranom smršala deset kilograma, a da li vi vidite neku razliku u Darinom izgledu?

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Mar 2, 2017 at 4:42am PST

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Previše seksi: Jedna bretela uništila dojam ćerke Donald Trampa u Kongresu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Mar.2017

Ćerka Donalda Trampa, Ivanka, iako važi za nekog ko izrazito vodi računa o svom stilu, naišla je na brojne kritike zbog svog izdanja na sednici američkog Kongresa...Glavna zamerka upućena joj je jer se pojavila u previše seksi haljini boje fuksije koja otkriva jedno rame...Ono što je svima zasmetalo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Još jedna starleta ode u muzičke vode: Anđela Veštica postala reperka! (foto)

Izvor: Svet, 03.Mar.2017, 20:49

Anđela Veštica koja je postala popularna po tetovažama i učešću na Farmi, rešila je da se okuša, poput njenih koleginica, u muzičkim vodama.. Ona se pohvalila da je snimila spot za pesmu “Ja se ne menjam”, koji će izaći 8. marta.. . A post shared by ⚜️ ANDJELA VESTICA ⚜️ (@andjela_vestica)...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.