Ima li Sindi Kraford “čarobni štapić”?

Izvor: Poznati.info, 29.Jul.2012, 04:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima li Sindi Kraford “čarobni štapić”?

Ako je suditi po njenom izgledu u petoj deceniji života – ima.

Iako je na modnu pistu prvi put zakoračila pre skoro 30 godina, lepa Sindi Kraford (46) će istoriju svetskog modelinga ostati upisana kao jedna od najuspešnijih i najlepših manekenki ikada. Za septembarsko izdanje magazina “Tatler” pokazala je i zašto.

Posle duže vremena lepa Sindi je opet na naslovnicama svetskih tabloida, ne zbog skandala već zbog izgleda kojim i dalje pleni… >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<

“Jednom sam htela da se penzionišem, ali nisam uspela da u tome istrajem. Volim ovaj posao”, kaže Sindi.

Savršenu liniju uspeva da održi “jureći za klincima”, redovnim vežbanjem, zdravom ishranom, ali najvažnije od svega je – redovan seks.

“Seks je jako bitan i treba ga uvek planirati jer, ako čekaš da se to spontano desi ’suvo’ razdoblje će trajati večnost.”

Slavna manekenka se nakon razvoda od Ričarda Gira 1995. godine, posle tri godine udala za Rendija Gerbera sa kojim ima dvoje dece.

Pored brige o deci, Sindi je i veoma uspešna poslovna žena, vlasnik je nekoliko kompanija koje se bave nameštajem, kozmetikom, garderobom… a njen suprug upravlja mnogobrojnim noćnim klubovima.

(MONDO)

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.