Ili samo niko nije ponudio?! Anabela: Hoću bebu, ali neću brak!

Izvor: Svet, 05.Okt.2011, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ili samo niko nije ponudio?! Anabela: Hoću bebu, ali neću brak!

naslov: 
Ili samo niko nije ponudio?! Anabela: Hoću bebu, ali neću brak!



excerpt: 
Pevačica tvrdi da je brak samo "mrtvo slovo na papiru, koje joj više nikada ništa neće predstavljati u životu"...


izvor: 
Kurir


tekst clanka: 
Pop pevačica Anabela Bukva tvrdi da je zakopala ratne sekire s bivšom jetrvom Slađanom Delibašić! Trenutno radi na promociji poslednjeg albuma "Igra sudbine", sprema se za nastup u Areni na festivalu "Volim devedesete", uživa u ljubavi, ali o udaji, kako tvrdi, ne razmišlja.
Poznato je da si sa Slađom bila u svađi, ali ste kod Lee Kiš ipak zapevale zajedno. To znači da ste se pomirile? "U normalnim smo odnosima, nema razloga da ne budemo."
Ali niste bili u sjajnim odnosima... "Mislim da sam bila jasna i da bi trebalo da pređemo na neke druge teme."
U Areni ćeš nastupiti s bivšim mužem Gagijem. To je samo poslovna saradnja? "Naravno da nije! Pa, pobogu, proveli smo tolike godine u braku i, na kraju krajeva, on je otac moje dece, pa se i ponašam u skadu s tim."
Priča se da ti sa Aleksandrom Nedeljkovićem cvetaju ruže. Da li je u planu i prinova? "Hm, cvetaju, one jesenje, one su najlepše! Što se prinove tiče, dugo priželjkujem bebu i zaista bih volela treće dete, ali ništa po tom pitanju ne radim planski, niti ću ikada. Volela bih da se desi spontano."
Da li je teško održati vezu na daljinu, pošto on živi u Moskvi? "Generalno, takve veze baš retko opstaju, ali presudan je kvalitet odnosa. Ljudi mogu biti na dve strane sveta, ali nekad im i ono malo vremena koje provedu zajedno daje i više nego dovoljno podsticaja da idu dalje i grade još kvalitetniji odnos."
U javnost su dospele informacije da si se verila, ali je usledio i tvoj demanti. Planiraš udaju? "Ne, to su neviđene gluposti! Sve je krenulo od Fejsbuka. Šalila sam se i na profilu izmenila status veze, ali to je očigledno ozbiljno shvaćeno. Na pamet mi ne pada da se udajem, i prosto rečeno, boli me uvo za formalnosti, što brak sam po sebi jeste. To mrtvo slovo na papiru mi više nikada ništa neće predstavljati u životu."
U Beogradskoj areni se 8. oktobra održava veliki muzičko-scenski spektakl "Volim devedesete". "Uveliko se spremamo za Arenu! Izvešćemo naše najveće hitove i očekujem zaista nezaboravnu žurku. Biće to veče za pamćenje!"



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.