Ilda želi veliku porodicu: Bože zdravlja, ne želim da Ema ostane jedinica

Izvor: Svet, 06.Jan.2017, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilda želi veliku porodicu: Bože zdravlja, ne želim da Ema ostane jedinica

Pevačica Ilda Šaulić ispratila je 2016. godinu sa osmehom i velikom srećom, jer je u njoj postala majka. Ona je 21. septembra na svet donela ćerku Emu, pa je sa suprugom Bojanom Vučkovićem kod kuće dočekala Novu godinu.
Na pitanje kada planira da se vrati na muzičku scenu, u intervjuu za pink.rs, Ilda odgovara:
“Ja polako već negde i prikupljam neke pesme, nešto sam trebala i da završim do kraja godine, ali nismo, tako da smo to sad već prebacili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za 2017, tako da će uskoro sigurno biti nešto novo od mene”.

Pevačica ne krije da ona i njen suprug žele još dece.
“To bi bilo lepo, naravno! Bože zdravlja! Ako Bog da, što da ne, ne bih volela da Ema ostane jedinica, ja imam brata i sestru i znam koliko je to lepo”, iskreno je rekla Ilda.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.