Idem kod PSIHIJATRA, moja deca moraju da imaju ZDRAVU MAJKU Priznanje Lune Đogani izazvalo masovne rekacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2023, 16:48

"Idem kod PSIHIJATRA, moja deca moraju da imaju ZDRAVU MAJKU" Priznanje Lune Đogani izazvalo masovne rekacije

Poznata tama istakla je važnost mentalnog zdravlja u porodičnom životu.

Pobednica druge sezone "Zadruge", Luna Đogani nedavno je gostovala u jednoj emisiji, te otkrila koliko joj znači stručna pomoć, kao i koje bi stavke uvela kao obavezne prilikom sklapanja braka.

- Ja bih dodala bračnu terapiju. Uvek je dobro da žena i muž mogu da porazgovaraju sa stručnom osobom. Smatram da ne moraš da imaš problem u braku da bi išao na bračnu terapiju, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i što ne moraš biti lud da bi išao kod psihijatra - istakla je Luna u emisiji "Magazin In" na oduševljenje prisutnih, te dodala:

- Evo, ja idem kod psihijatra, zato što smatram da mogu da budem još bolja, da mogu da poradim na svom psihičkom zdravlju, i da moja deca imaju pored sebe zdravu, što više nasmejanu i vedru majku. Ja ne kažem da nisam, ali znam da mogu da budem još bolja.

Podsetimo, Luna sa suprugom Markom Miljkovićem, sa kojim ima ćerke Miu i Lanu, ima i loše dane i to ne krije, jer ne živi lažni život.

- Ne volim da govorim kako je sve savršeno, kako je uvek sloga, kako je u braku sve u redu. Ne živim taj lažni život za mreže, jer imamo loše dane, umemo da se posvađamo. Ljudi moraju da znaju da je to život - istakla je Miljkovićka za "Blic dan".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Magazin In/Blic dan/V.J.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.