Idealna frizura za tanku kosu, kao i za one sa masnim korenom!

Izvor: Svet plus, 19.Feb.2024, 11:15

Idealna frizura za tanku kosu, kao i za one sa masnim korenom!

Ovo je idealna frizura za tanku kosu, kao i za one žene i devojke sa masnim korenom! Sasvim se jednostavno pravi kod kuće.

Sve devojke koje imaju tanku kosu dele istu želju - da ona izgleda gušće, da frizura ostane postojana, a da se ne zamasti u kratkom vremenskom periodu. Predstavljamo vam idealne frizure koje će vam pomoći da postignete upravo to...

Neki tvrde da su već dobro upoznati sa ovom frizurom, drugi smatraju da je već zastarela, dok treći tvrde da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se upravo vraća na modnu scenu u velikom stilu.

Sve što treba da uradite jeste da napravite razdeljak sa strane.

Ako ste vešti u feniranju, ova frizura neće predstavljati nikakav izazov. Ukoliko vam ipak zatreba malo pomoći, nanesite sredstvo za podizanje kose pri korenu, a možete dodati i malo pene za učvršćivanje. Upotrebite najveću okruglu četku duž lica, a vrhove kose možete na kraju oblikovati figarom.

Raščešljajte lokne, blago natapirajte koren kose, zagladite ga sitnim češljem i lagano poprskajte lakom. Krajevi kose treba da ostanu lepršavi.

Za dame koje se bore sa masnom kosom, dodatan savet - drugog dana nanesite malo suvog šampona na koren i sačekajte da deluje. Ponovo stilizujte kosu pomoću fena i četke, i dobićete sjajnu frizuru.

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.