Iako još nije našao ženu svog života, princ Hari želi decu

Izvor: Svet, 11.Maj.2015, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iako još nije našao ženu svog života, princ Hari želi decu


Princ Hari je priznao da je gledajući kako se porodica njegovog brata širi i on poželeo da ima decu, ali da još nije sreo ženu svog života.
Nakon decenije provedene u vojnoj službi, 30-godišnji princ Hari, koji je trenutno na turneji po Novom Zelandu, kaže da ima osećaj da se nalazi „na raskršću“.
Naravno da bih voleo da imam decu, odmah, ali postoji proces koji se ne može izbeći. Bilo bi lepo pored sebe imati nekog s kim bih mogao da podelim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pritisak. Šta bude biće“, izjavio je za britansku televiziju Skaj njuz.
Mlađi sin princa Čarlsa i Dajane, koji će vojsku napustiti u junu, raskinuo je prošle godine sa glumicom Kresidom Bonas, s kojom je dve godine bio u vezi.
Tokom posete jednoj školi na ostrvu Stjurat, na krajnjem jugu Novog Zelanda, deca su želela da znaju da li ima krunu (nema), koje je njegovo omiljeno jelo (špagete bolonjeze) i kako je voziti helikopter (samo nas dvoje pilotiramo, tako da nam niko ne dosađuje).
Na pitanje jednog dečaka kako zove kraljicu Elizabetu Drugu, Hari je odgovorio: „Zovem je bako, ali kada o njoj pričam sa drugima kažem kraljica, jer sam u vojsci i ona je moj komandant.
Nedavnim dolaskom na svet njegove bratanice Šarlot, Hari je postao peti u redu za nasleđivanje britanskog trona.
Rođenje princeze je obradovalo Harija, ali i njenog dedu, princa Čarlsa.
„Nadao sam se devojčici. Prelepa je“, istakao je ponosni deda Čarls u izjavi za Dejli mejl, oduševljen što će imati „nekog da o njemu brine kada bude star“.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iako još nije našao ženu svog života, princ Hari želi decu

Izvor: Scandal.rs, 11.Maj.2015

Princ Hari je priznao da je gledajući kako se porodica njegovog brata širi i on poželeo da ima decu, ali da još nije sreo ženu svog života...Nakon decenije provedene u vojnoj službi, 30-godišnji princ Hari, koji je trenutno na turneji po Novom Zelandu, kaže da ima osećaj da se nalazi „na...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.