IZVRŠENA JE MANIPULACIJA: Dalila Dragojević njih krivi za sve - ostali neka se pripaze na vreme!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023, 17:50

IZVRŠENA JE MANIPULACIJA: Dalila Dragojević njih krivi za sve - ostali neka se pripaze na vreme!

Ponovo se oglasila sličnim statusima...

Dalila Dragojević, nekadašnja rijaliti učesnica a sada voditeljka, nesebično sa svojim pratiocima putem socijalnih mreža deli svaki trenutak svog života, koji ih i te kako interesuje sudeći prema publicitetu koji danas uživa. Kako to obično biva, sve što uradi, pomno je ispraćeno od strane njenih fanova, ali i medija.

Sada je novom objavom na svom Instagram profilu skrenula pažnju na manipulaciju i toksične >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljude u svom okruženju.

- Manipulacija je kada vas neprestano okrivljuju za vašu reakciju na njihovo toksično ponašanje, ali nikada ne razgovaraju o svom nepoštovanju koje vas je na to izazvalo - glasio je status koji je Dalila podelila na svom zvaničnom profilu na socijalnoj mreži Instagram.

Na koga se odnosio ovaj status i da li je uopšte nekome bio namenjen, još uvek nije poznato. Jedno je sigurno, fanove je upozorila da se pripaze na vreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.