IZVRĆE ISTINU Milena Kačavenda raskrinkana pred ulazak u Elitu - Ako je ne proguta prostor biće zanimljivo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 12:13

"IZVRĆE ISTINU" Milena Kačavenda raskrinkana pred ulazak u "Elitu" - Ako je ne proguta prostor biće zanimljivo!

Otvoreno progovorili o svemu!

Ljubavni par Sanja Grujić i Marko Stefanović nedavno su prokomentarisali najaktuelnije rijaliti teme, ali i otkrili da li ih možetemo očekivati u "Eliti".

Odmah na početku su istakli da postoji mogućnost da uđu u rijaliti, ali da ne veruju da će se to desiti ove sezone.

- U Elitu nećemo, nažalost ući, jer nisam se psihički još oporavio od prošle sezone, imam u planu da otvorim teretanu, da se posvetim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugim stvarima, ali ne znači da nećemo u budućnosti ući - rekao je Marko, na šta se Sanja nadovezala:

- Ja nisam raspoložena za ulazak u Zadrugu. Jednostavno, Marko i ja ćemo pokušati da iskoristimo našu šansu prepoznatljivosti, da krenemo sa poslom, da se pronalazimo u tome. Ja sam zamolila Instagram stranice da me ne objavljuju u anketama, jer moja porodica ima problem, ja sam i prošle godine ušla bez da sam ih obavestila. Moja majka pomisli odmah da je to stvarno - rekla je.

- Da li biste bili kumovi na venčanju Aleksandre Nikolić i Filipa Cara?

- Kome da budem kum? Nikad u životu! Zna se iz kog razloga, a i nisam bio blizak sa njima - rekao je Marko.

- Ne bih bila kuma na njihovoj svadbi, ali sam bila gost, samo što je tad Car ženio Dalilu, a Aleksandru Dejan - rekla je Sanja.

- Kako vam se čine novi učesnici "Elite"?

- Moj favorit je Milena Kačavenda, simpatična čak i kad malo izvrće istinu. Kao pojava mi je super, verenik joj je poginuo pre dve nedelje, pa posle kaže da nije imala partnera dve godine, mislim da će biti zanimljivo, ako je ne proguta prostor - ističe Sanja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.