IZVOLITE, OVO JE MOJ MOMAK! Sandra Rešić progovorila o ljubavnom statusu i zapušila usta svima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 23:16

"IZVOLITE, OVO JE MOJ MOMAK!" Sandra Rešić progovorila o ljubavnom statusu i zapušila usta svima!

Otkrila sve u emisiji!

U novom izdanju emisije "Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je sveže venčan par, Anitu Stanojlović i Jovanu Tomić Matoru, njihovog kuma novinara Marka Đedovića, deverušu, inače pevačicu i bivšu zadrugarku Sandru Rešić i voditeljku Milicu Kon.

Iako, nakon "Zadruge", Sandra ne iznosi mnogo stvari iz privatnog života, ona je u emisiji otkrila delić.

Sandra je ovom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << progovorila o ljubavnom statusu, što pevačica retko radi.

- Ne... Kada neko bude smeo da stane pored mene, i da kaže da me je izabrao za devojku i voli me kakva ja jesam, ja ću da kažem: "Izvolite, ovo je moj momak!" - rekla je Sandra kratko i jasno.

Sandra je na ovaj način zapušila usta svima koji komentarišu da li je i s kim u vezi, a i jasno stavila do znanja kakav muškarac je njoj potreban.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.