IZVINJAVAO SE? Nakon što je Ani POZLILO, Darko Lazić je posle emisije POZVAO? Ne želi da ČUJE ZA NJEGA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 16:46

IZVINJAVAO SE? Nakon što je Ani POZLILO, Darko Lazić je posle emisije POZVAO? Ne želi da ČUJE ZA NJEGA?

Ani je navodno pozlilo zbog ove njegove izjave....

Pevač Darko Lazić iznenadio je javnost juče izjavom da ćerkicu iz prvog braka, Lorenu, koju ima sa pevačicom Anom Sević, nije video godinu dana. Na pitanje novinara zašto je do toga došlo, pevač je rekao da će morati da pitaju Anu, navodeći na to da je to njena odluka.

Samo nekoliko minuta nakon ove Darkove izjave, Ana je na svom Instagram nalogu objavila fotografije Lorene i Darka, sa sve datumima, koji dokazuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su se oni viđali ove godine. Sudeći po Aninim fotografijama, Lorena i Darko provodili su vreme zajedno u julu mesecu.

🤔🤔🎵🎵🎶♥️

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Apr 6, 2018 at 3:00pm PDT

Navodno, Ani je zbog ove izjave pozlilo.

#ostanikodkucesastilom spremna za vikend karantin ❤️ 1,2,3 💋

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Apr 24, 2020 at 11:36am PDT

Darko Lazić posle svega navodno je zvao Anu Sević kako bi joj se izvinjavao zbog onoga što joj je rekao u emisiji, ali da ona ne želi da čuje više za njega, kao ni za njegove izgovore. Navodno mu je jasno poručila da treba da ga bude sramota zbog laži.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.