IZVINJAVAO SE BEZ GAĆA! Voditeljka SNIMLJENA U GARDEROBERU sa Ivanom Gavrilovićem - bio je samo U PEŠKIRU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 16:56

"IZVINJAVAO SE BEZ GAĆA!" Voditeljka SNIMLJENA U GARDEROBERU sa Ivanom Gavrilovićem - bio je samo U PEŠKIRU

"Ne razumem kakvo je to izvinjavanje u gaćama, ili da budem malo prostiji, bez gaća"

Slađana Petrović učesnica rijaliti programa "Parovi 9" često ima priliku da bude u ulozi voditelja, tokom emsiija kao i Ivan Marinković.

Međutim Igor Mićić joj je skrenuo pažnju jednom prilikom dok je vodila emisiju da je bila u ostavi sa skoro nagim Ivanom Gavrilovićem.

Podsetimo, povukla se tema da Gavrilović iako je prevario svoju suprugu Marinu sas Milijanom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bogdanović, imak gaji neke emocije prema Slađani, što je on oštro demantovao, ali je zasmetalo njegovoj devojci.

Sada je Petrovićeva bila u ulozi voditelja, a Igor je pokrenuo opet temu da se našla sa Ivanom u garderoberu, te da je on bio maltene go:

- Da se nadovežem na ono izvinjenje u ostavi u gaćama. Čovek, peškir, g**ica mu gola iza i izvinjava se tebi. Ne razumem kakvo je to izvinjavanje u gaćama, ili da budem malo prostiji bez gaća - pričao je Mićić.

- Nije tačno, ja sam bila u ostavi, šminkala sam se, bila sam kompletno obučena, a nisam ni primetila u čemu je Ivan Gavrilović - rekla je Petrovićeva, tada u ulozi voditlejke.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.