IZVINILA SE GLEDAOCIMA - Ana Ćurčić šokirala: Otkrila gnusne laži i da je završila sa rijalitijem

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 19:39

IZVINILA SE GLEDAOCIMA - Ana Ćurčić šokirala: Otkrila gnusne laži i da je završila sa rijalitijem

Njeni obožavaoci su oduševljeni.

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić konačno može da odmori od medijskog pritiska kome je bila podvrgnuta u šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija.

Ona ipak nije mogla da odbije televiziju Pink koja ju je proslavila, te se uključila uživo u emisiju "Premijera vikend specijal" u kome je otkrila šta ima novo u njenom životu.

Kakav je utisak na sve što se dešavalo i superfinalnoj noći? Kako sve izgleda kad je prošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skoro dve nedelje? - upitala je Tijana.

- Ja sam završila sve što se tiče rijalitija, ali izgleda da rijalitiji učesnici nisu, pa smo to videli u "Narod pita". Samo napred, ja svoja posla gledam. Dočeklao me je dosta stvari, bavim se stvarima koje se tiču pravih tužbi. Nastavljen je rijaliti posle rijaltiija, nemam iskustva sa tim i iznenadila sam se. Ja se izvinjavam gledaocima u moje i Zoričino ime. Javljeno mi je da se okupkjaju i da sede i da mene žele da predstave kao lažova i kockara, lošu majku i to sve na čelu sa Slavnićem. Ja ću to da osporim sa raznim dokazima - govorila je Ana.

- Koliko to boli? Je l' patite i da li Vam je teško u ovom momentu? - dodala je Bojana.

- Naravno da me boli, iznose se gnusne laži. Ali rekla bih samo da od koga je dobro je - poručila je Ana.

Kako su reagovala deca i šta su rekli kad ste izašli iz "Zadruge"? Je l' bilo kritika? - upitala je Bojana Lazić.

Dosta stvari je iznešeno koje nemaju veze sa životom. Za pisma nisam rekla da se iznesu, to će biti dokaz što se tiče suda i svega što je Zvezdan izneo. Deca su svašta proživela, jer mi nismo iz ovog sveta. Život me je naterao da uđem u "Zadrugu", bilo je situacija da sam se čula sa Dejanom i to mi sad pakuju, ali meni je tad bilo lakše. Rekla sam stvari iz nemoći, patnje i nesnađnosti. Sve što sam radila nisam razmišljala, ja nisam znala da će to da ide do tolikih razmera i da sam sama sebi uskočila u stomak jer sam čula i savetovala se, a ispada da sam se pripremala, a radila sam to iz nemoći i patnje - govorila je Ana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.