IZVELI Marka Janjuševića: Aneli NAKON OVOGA potpuno van sebe, produkcija im se hitno obratila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 04:13

IZVELI Marka Janjuševića: Aneli NAKON OVOGA potpuno van sebe, produkcija im se hitno obratila (VIDEO)

Gledaoci u neverici!

U toku emisije 'Pitanja novinara', član produkcije Darko Tanasijević postavio je mnoga pitanja Aneli Ahmić. 

Ahmićeva je obeležila ovu sezonu i sasvim sigurno, najviše medijskog prostora zauzima iako je od relativno skoro u javnosti, a pitanje se odnosilo i na Janjuša.

- Počela si da pričaš koliko ti žnači Janjuš - glasilo je pitanje.

- Rekla sam da hoću da mu dokažem koliko ga volim, moji bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne postoje za mene, mogu da ga poredim samo sa Asminom jer imam dete sa njim. Ja trenutno prema Janjušu osećam najveću emociju, ostali bivši su u zaboravu - rekla je Aneli.

- Janjuše, pridružinam se. Reci mi ta frka sa Terzom, da li si stvarno osetio nesigurnost - glasilo je pitanje.

- Ti znaš kako bih ja to rekao, nisam izljubomorisao, nisam dao za pravo da ljubomorišem, samo sam skrenuo pažnju da se te stvari ne rade, jer je ta osoba meni baš bliska. Nije imao nameru da uradi nešto, samo mislim da su svi navikli da rade takve neke stvari a ne vide težinu, i onda sam na vreme odreagovao, i možda ga još više poštujem jer mi nije dao povratnu informaciju. Tu je jedini problem nepoverenje - ne možemo se jedno drugome dokazati. Ona zna više o meni, a ja sam nju upoznao ovde jer mi ona sve priča. Tako da takvu sam je prihvatio u moje grudi. I onda ja da objasnim ljudima kako sam ja sa njom, i kako nekog zavoliš, evo moguće je. Ja kad sam se vratio nisam mogao da izdržim da se ne pomirimo - rekao je Janjuš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.