IZVELA PREVARU VEKA! Svi je POZNAJETE kao USPEŠNU manekenku i glumicu a ONA je sve to postigla OVAKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVELA PREVARU VEKA! Svi je POZNAJETE kao USPEŠNU manekenku i glumicu a ONA je sve to postigla OVAKO!

Neobičan splet okolnosti!

Ali Larter je prelepa glumica koju ste imali prilike da gledate u seriji "Heroji", filmu "Pravna plavuša", koji uskoro dobija još jedan nastavak, ali i kao Kler Redfild u poznatom Holivudskom blokbasteru "Resident Evil".

Ona danas slavi 44. rođendan, i dalje izgleda bolje od duplo mlađih koleginica, a znate li "kako je sve počelo"?

Standardno - bavila se manekenstvom. Agenti su je otkrili kada je imala samo 14 godina, a onda, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre dvadesetak godina desio se preokret. Imala je 21 godinu kada ju je fotograf s kojim je ranije sarađivala pitao da li bi pristala da se slika za magazin "Esquire", koji priprema lažni članak.

Објава коју дели Ali Larter (@alilarter) дана 16. Нов 2019. у 5:39 PST

Ideja je bila da se namerno napravi fama oko "nove devojke koja će pokoriti svet", zapravo, napiše parodija na sve te nove cice o kojima mediji neprestano pišu, a Ali bi pozirala kao ta, nova, "Alegra Kolman".

U članku "Alegra je buduća glumica koja sarađuje s Vudijem Alenom, koja je spavala sa zvezdom serije "Prijatelji" Dejvidom Švimerom i čije će golišave slike ubrzo napraviti skandal neviđenih razmera".

Објава коју дели Ali Larter (@alilarter) дана 8. Авг 2019. у 11:47 PDT

Modni i filmski agenti su pokušali da dopru do fikcionalnog lika, nakon čega je glavni i odgovorni urednik magazina rekao da je reč o najobičnijoj prevari.

Ipak, iako Alegra nije postojala, "njene slike" u magazinu bile su dovoljne da agenti pozovu Ali. Tako je počela njena televizijska karijera - igrala je Niki Sanders u popularnoj NBC seriji, a potom je snimila filmove "Varsity blues", "Final destination", "Džej i Tihi Bob uzvraćaju udarac"...

Danas Ali slavi 44. rođendan a pogledajte samo kako izgleda:

Објава коју дели Ali Larter (@alilarter) дана 8. Јул 2019. у 4:54 PDT

"Svi pravi PAPUČARI, kao ja, znaju kako ŽENE BIJU": Veljko nikad otvorenije o Bogdani i tome zašto neće da se odseli od Cece (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.