IZVEDI ME: Počinje do sada neviđeni šou na našim prostorima! VIDEO

Izvor: Svet plus, 09.Nov.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVEDI ME: Počinje do sada neviđeni šou na našim prostorima! VIDEO

Od ponedeljka na televiziji Pink počinje do sada neviđeni šo "Izvedi me". Osvojiti srce jedne devojke sigurno neće biti lak zadatak, a oni će ih osvajati kako fizičkim izgledom, tako i intelektom i sposobnostima.

Najgledanija televizija na ovim prostorima, Televizija Pink, nastavlja sa brojnim iznenađenjima u novoj sezoni. Nakon treće sezone najgledanijih muzičkih takmičenja “Pinkove zvezde” i “Pinkove zvezdice”, kao i jednog od najpopularnijih šou programa “Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << imam talenat”, u Srbiju stiže do sada neviđeni format na ovim prostorima i to na ružičastoj televiziji. Najveći i najuspešniji dejting format svih vremena “Izvedi me” počinje sa emitovanjem 21. novembra i prikazivaće se svakog ponedeljka.

U ovom novom projektu Televizije Pink, koja obara sve rekorde gledanosti, kandidat, mlad muškarac, ima zadatak da osvoji srce jedne od trideset devojaka koje će učestvovati u ovom takmičenju. Osvojiti srce jedne devojke sigurno neće biti lak zadatak, a oni će ih osvajati kako fizičkim izgledom, tako i intelektom i sposobnostima. Vreme je da ove jeseni vidite kako se spajaju novi parovi i ludo se zabavite. Voditelj ove neverovatne emisije za upoznavanje biće Andrija Milošević, koji će svakako doprineti da ovaj šou bude još popularniji među publikom.

"Nisam pratio šta se dešavalo u tom rijalitiju u svetu, ali očekujem veliki uspeh i očekujem da će biti veoma zanimljivo gledaocima u Srbiji i regionu", rekao je Andrija za Pink.rs. Ne propustite prvu epizodu jednog od najgledanijih pou programa “Izvedi me” 21. novembra od 21:15h samo na Televiziji Pink!

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.