IZVADILA TEST ZA TRUDNOĆU! Prekinula emisiju, Miljana Kulić u programu UŽIVO saopštila rezultate!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2020, 02:18

IZVADILA TEST ZA TRUDNOĆU! Prekinula emisiju, Miljana Kulić u programu UŽIVO saopštila rezultate!

Svi su zastali da čuju vesti!

Miljana Kulić je u toku nominacija doživela pravu agoniju. Tom prilikom mnogi zadrugari su stali na njenu stranu i nominovali Mišela Gvozdenovića, za duel ove nedelje, a nju su poštedeli sa obrazloženjem da je bolesna, što je Miljna teško podnela.

U jednom momentu povela se rasprava i oko toga da li je Miljana trudna, budući da joj je kilaža čini se iz dana u dan sve veća.

 Na karaju Kulićeva nije mogla da podnese >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovu raspravu, pa je u programu uživo pokazala test trudnoće koji je uradila, a koji je negativan.

 - Nisam trudna, imam hormonski poremećaj, zato sam otečena i debela - rekla je Miljana.

- Evo pogledaj Darko ti sve znaš - pokazala je test Tanasijeviću.

- Negativan je - povikali su zadrugari.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) "BILO MI JE TEŠKO, PLAKALA SAM!" Luna priznala da se čula sa Anabelom posle veridbe, a usred intervjua na Marka umalo NALETEO TRAMVAJ

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.