IZREČENA PRESUDA Ivanu Marikoviću! Zadrugar plaća KAZNU od 300.000 EVRA?! Zamolio je samo jedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 16:48

IZREČENA PRESUDA Ivanu Marikoviću! Zadrugar plaća KAZNU od 300.000 EVRA?! Zamolio je samo jedno!

Epilog desetogodišnjeg rata!

Sukob Zorice Marković i Ivana Marinkovića traje još od učešća u petoj sezoni "Farme", koja se emitovala tačno pre 10 godina!

Iako ju je do nedavno smatrala "rijaliti ćerkom", Ana Ćurčić je danas zaratila sa mlađom cimerkom Milicom Veselinović. Ana i Zorica Marković su saznale da ih je Milica imitirala sa Ivanom Marinkovićem, kao i da su se podsmevali Aninim suzama. Zbog ovoga je došlo do žestokog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suočavanja u pušionici.

- Milica je meni bila rijalti ćerka. Ona je mene izbacila iz kreveta, a ona se sprda na mojim suzama i glumi, to je bezobrazno, ja joj davala savete da se ne ljubi sa Bilalom, ona mu pu*i, a sada se sprda sa mojim suzama, sramota - govorila je Ana.

- A ti (Ivane), prestani da me imitiraš, jer ću ti razvaliti glavu stolicom. Nemaš više rijaliti priču sa rođenim sinom, pa se kačiš za mene - zapretila je Zorica.

- Ne diraj mi decu - zaurlao je Ivan.

- Kakva deca, za tebe deca ne postoje - uzvratila je pevačica.

- Ni za tebe tvoja - nadovezao se Marinković.

- Otišla je tužbica. Ti radiš za mene. I to ćeš lepo 200, 300 evra hiljada ovako, a ja ću da odem u Vrnjačku Banju da se banjam. Sa mnom ne možete igrati rijaliti. Kačite se za glavne aktere - nastavila je Zorica.

- Izvini, glavni akteru, nisam te prepoznao - poručio je Ivan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.