IZREČENA MU ZABRANA PRILASKA! Sud doneo zvaničnu odluku, ako je prekrši IDE U ZATVOR - evo gde je ON sada

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 22:35

IZREČENA MU ZABRANA PRILASKA! Sud doneo zvaničnu odluku, ako je prekrši IDE U ZATVOR - evo gde je ON sada

Sada ne mogu po svom!

Aktuelni učesnik "Zadruge 6", Bojan Simić, od samog ulaska u ovu sezonu rijalitija, neretko bez dlake na jeziku iznosi prljav veš iz braka sa, sada već bivšom suprugom, pevačicom i bivšom zadrugarkom, Ivanom Šašić.

Sve je sada prešlo na daleko viši nivo, jer se sud umešao u njihov odnos i doneo drakonsku meru - meru zabrane prilaska.

Njih dvoje su imali turbulentan susret u Zadruzi, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ivana ušla kao pevač na žurku, na kojoj je zabavljala zadrugare. Nisu štedeli reči, nego su se sve vreme peckali, a nedavno je Šašićka objavila na svom fejsbuk profilu kako je dobila crkveni razvod od Simića.

Kako mediji saznaju, Bojan Simić dobio je zabranu prilaska svojoj bivšoj supruzi Ivani Šašić od 48 sati, što zvuči potpuno neverovatno s obzirom na to da se on trenutno nalazi na velelepnom imanju u Šimanovcima kao aktuelni učesnik šeste sezone "Zadruge".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.