IZNOSE GA NAPOLJE: Krle zadobio teške povrede glave i prelom noge! Evo kako izgleda nakon obračuna sa Janjušem

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 20:45

IZNOSE GA NAPOLJE: Krle zadobio teške povrede glave i prelom noge! Evo kako izgleda nakon obračuna sa Janjušem

Kuka na sav glas.

U Zadruzi je opšta pometnja zbog fizičkog obračuna Marka Janjuševića Janjuša i Stefana Krstovića Krleta, koji su bili gosti radio-emisije "Amnezija". Krle je opsovao Janjušu dete, te je košarkaš žestoko odreagovao. On je sa zadrugarima otišao ispred rehabilitacije gde je pokušavao da se smiri.

- Opsovao mi je dete, da li ljudi znaju da sam lud za te stvari, za te stvari ne moram imati dinara u životu. Ne viđam ga četiri godine, bez njega, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još treba da mi ga psuje neko. Treba da te izlomi neko, jesam li ja psovao decu nekome ovde?! Došli ovde sa nula dinara, pa mogu da maltretiraju nekoga ovde. Neće mi je niko dirati - vikao je Janjuš.

-Ma, pusti budale - rekao mu je Đedović.

-Šta mene boli ku*ac što je njemu krivo. Najlakše je praviti se da ništa nije i spavati. Što sam ja dobar, što hoću da zaradim, neću da ga udaram zbog para - drao se Janjuš.

Krle je kao što možemo da vidimo zadobio povrede glave. Krv na njegovom licu lipti iz rane, a takođe je moguć i prelom noge s obzirom da ne može da stoji na istoj pa su ga zadrugari izneli ne bi li mu ukazali prvu pomoć.

Detaljnije u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.