IZNENAĐEN SAM ZBOG ŽELJKA - Siniša Kulić otkrio ŠTA se desilo nakon susreta Ivana Marinkovića i sina

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2022, 14:48

"IZNENAĐEN SAM ZBOG ŽELJKA" - Siniša Kulić otkrio ŠTA se desilo nakon susreta Ivana Marinkovića i sina

Mali anđeo u Zadruzi.

Siniša Kulić, otac rijaliti zvezde Miljane Kulić, sinoć je imao priliku da vidi nesuđenog zeta Ivana Marinkovića koji je konačno upoznao svog sina Željka

Nakon emotivnog susreta Ivana Marinkovića i Željka, portal Pink.rs kontaktirao je Sinišu kako bi dao svoj sud o ovom događaju.

Ivan i Željko su imali prvi, javni susret, prilikom čega su se prošetali po velepnom manju, kakvi su Vaši utisci nakon toga?

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pogledao sam, suze su mi pošle od emocija i sreće.

Da li mislite da će se nakon ovoga slegnuti strasti između Ivana, Marije i Miljane?

- Ja bih voleo, ali ne znam. Malo sam iznađen zbog svega ovoga, pre svega zbog Željka. Srećan sam zbog Željka, doživeo je da upozna i oca i da ga vidi. Koliko mi Ivanu nismo davali da vidi dete, to se sada videlo. Nismo igrali nikakav rijaliti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.