IZNENADILI SVE! Posle informacije da će postati roditelji Sloba i njegova verenica URADILI OVO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 19:22

IZNENADILI SVE! Posle informacije da će postati roditelji Sloba i njegova verenica URADILI OVO! (FOTO)

Šta im bi?

Sloba Vasić je pre dve nedelje otkrio da če uskoro postati otac i da je njegova verenica Lela Karagić trudna, a pričajući o prinovi, Sloba je rekao da čekaju devojčicu, što je oboje neizmerno obradovalo.

Međutim, od kada su objavili tu vest, njih dvoje su potpuno podetinjili, što samo govori u prilog koliko se raduju detetu.

Vasić i Lela su uraditi set fotografija na dečijem igralištu, bap onom na kom će se kroz godinu dana igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa svojom ćerkicom.

Poznati pevač je fotografije objavio na svojoj Instagram stranici, a u opisu jedne od njih je napisao:

- Napravili smo vrlo zanimljive i lepe fotografije. Zaista smo oduševljeni i srećni što ćemo imati ove fotke da pokažemo našoj ćerkici. Kako smo prolazili kroz ovaj period kada je ona bila kod svoje mame u stomaku, kako se tata trudio da mama bude svakog momenta srećna i da misli samo o lepim stvarima i o njoj! Bebice, volimo te i jedva čekamo da nam dodješ na ovaj svet - napisao je pevač i pored stavio emotikon srca.

U nastavku pogledajte kako izgledaju fotke.

Objavu dijeli Slobodan Vasić (@slobavasic_official) Lis 22, 2020 u 5:11 PDT

Objavu dijeli Slobodan Vasić (@slobavasic_official) Lis 13, 2020 u 3:20 PDT

ISPOVEST NAKON HAPŠENJA SA 30 GRAMA HEROINA! Bane Vidaković pokušao da se opravda: "ŽAO mi je što..." (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.