IZNENADA PREMINULA SRPSKA PEVAČICA: Primljena u bolnicu zbog rutinskog pregleda, pala u komu i umrla

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 13:47

IZNENADA PREMINULA SRPSKA PEVAČICA: Primljena u bolnicu zbog rutinskog pregleda, pala u komu i umrla

Estrada se oprašta od legendarne muzičarke!

Muzičarka i nekadašnja rijaliti zvezda Lana Toković preminula je iznenada. Lana je nedavno bila primljena u bolnicu, nakon čega se desilo ono najgore. Inače, kako prenose domaći mediji, Lana nije imala zdravstvene probleme. 

Njena velika prijateljica i estradna umetnica Zorana Pavić se oglasila za domaće medije i potvrdila je ove tužne vesti:

- Nažalost, istina je da je preminula moja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lana. Mnogo mi je krivo, potresla sam se jako, ne znam šta da kažem. Ja koliko znam ona je bila u komi, ali nije bila nešto bolesna, nije bolovala. Ja koliko znam primljena je u bolnicu zbog rutinskog ispitivanja, ali se desilo ono najgore - rekla je Zorana za "Republiku".

Podsetimo, Lana Toković je rođena 29.11.1966 godine u Beogradu. Osnivač je grupe "Lana i Aldo", muzikom se profesionalno bavila od svoje šesnaeste godine. Snimila je preko 40 trajnih snimaka za fonoteku Radio Beograda. Ubrzo je otvarila muzički studio gde se bavila komponovanjem.

Sa svojom grupom je održala veliki broj solističkih koncerata, a nagrade je osvajala kao kompozitor,vokalni izvođač i tekstopisac. Bavila se pisanjem muzike za pozorišne predstave, crtane filmove i reklame.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LEPA LUKIĆ ZA SMRT KOLEGINICE SAZNALA U EMISIJI UŽIVO Sa Lanom Toković bila je u rijalitiju, a ovako će je pamtiti

Izvor: Blic, 14.Maj.2023

Pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica Lana Toković preminula je iznenada, a pre nekoliko dana primljena je u bolnicu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.