IZNELI SU BEBU IZ PORODILIŠTA: Teodora Džehverović objavila PRVU FOTOGRAFIJU novorođenčeta, a tek da je vidite

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 14:46

IZNELI SU BEBU IZ PORODILIŠTA: Teodora Džehverović objavila PRVU FOTOGRAFIJU novorođenčeta, a tek da je vidite

Presrećni su!

Snajka Teodore Džehverović, bivše učesnice Zadruge 1, Adriana Kadar porodila se pre nekoliko dana i na svet donela devojčicu kojoj su ona i njen suprug Sava Džehverović dali ime Dorotea.

Danas su Adriana i Dorotea izašle iz porodilišta, a po njih je došao tata Sava.

Sve to zabeležila je Teodora koja je objavila snimak devojčice koja leži u auto sedištu u kolima.

- Pogledajte ko je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tuuuu - napisala je Teodora u opsi fotografije bebe koja spava u sedištu za bebe u kolima.

Novorođenče je obučeno kao princeza sa roze detaljima

Sava Džehverović, rođeni brat popularne domaće pevačice Teodore Džehverović, dobio je ćerku sa influenserkom Adrianom Kadar, od udaje Džehverović. Ćerkici su dali ima Dorotea, što znači "dar Božiji" - od grčkog doron, što znači "dar" i theos što znači "Bog".

Andriana i Sava, koji je od svoje supruge 15 godina stariji, a bio joj je i profesor, objavili su na društvenim mrežama svaki trenutak porođaja. Džehverović je bio sve vreme uz suprugu, a Teodora je takođe delila tu radost i podršku. Za razliku od većine javnih ličnosti u Srbiji koje biraju privatne bolnice, Adriana se porodila u bolnici Narodni front, odakle je njen suprug objavljivao i fotografije u toku dana.

Dobrodošla ljubavi naša❤️

♬ Emotional Cinematic Sad Violin and Piano - ISAo

- Dobrodošla ljubavi naša - napisala je Adriana uz svoju objavu, a hiljade čestitki i emotikona su se samo nizali. Međutim, ima i onih koji smatraju da je porođaj ipak intimni porodični trenutak i da nije za javnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.