IZMISLIO SI TO U SEKUNDI Bivši voditelj Pinka žestoko OPLEO po Milanu Miloševiću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 13:11

"IZMISLIO SI TO U SEKUNDI" Bivši voditelj "Pinka" žestoko OPLEO po Milanu Miloševiću (FOTO)

Rat u najavi.

Kontroverzni Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića i nekadašnji voditelj radio-emisije "Amnezija" pokrenuo je svoju emisiju na društvenoj mreži TikTok, koja nosi naziv "Kralj Elite".

Osman je poznat kao neko ko je bez dlake na jeziku, a poslednji da njegovoj listi "za provociranje" je niko drugi do Milana Miloševića.

Naime, Karić konstantno komentariše događaje koji se tiču "Elite", nebitno da li su u pitanju akteri iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bele kuće ili njihovi najbliži u spoljnom svetu. Osman je aktivan na društvenim mrežama, te je u toku prošle noći optužio Milana da iznosi neistine.

- Bilo je jako emotivno, plakali su. Ljudi, oni se stvarno vole, nema ko da sumnja u njih - rekao je Milan na snimku koji je Osman podelio.

- Idi... Izmislio si, Milane... U sekundi - napisao je Karić.

Iako je duži vremenski period vodio "Radio Amneziju", emisiju koja se emituje u okviru rijaliti šou-programa "Elita", Osman Karić je obelodanio da je dobio otkaz.

Osman više ne vodi gorepomenutu emisiju, a zamenili su ga zadrugari Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš, koji je pauzirao tokom perioda provedenog van imanja u Šimanovcima zbog smrti brata Mihajla Janjuševića.

Poznato je da voditelji koji ulaze u "Elitu" ni na koji način ne smeju da deformišu istinu, kao i da iznose netačne činjenice iz spoljnog sveta. Kršenje tih pravila izuzetno je kažnjivo.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.