IZMISLILA DA JOJ JE VERENIK POGINUO?! Kačavenda uhvaćena u laži - ispalila se i postala predmet sprdnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 21:21

IZMISLILA DA JOJ JE VERENIK POGINUO?! Kačavenda uhvaćena u laži - ispalila se i postala predmet sprdnje

Negativni komentari se samo nižu!

Dok je Ana Ćurčić boravila u "Zadruzi", njena kuma, Milena Kačavenda je izjavila da prolazi kroz težak period jer je njen verenik stradao u saobraćajnoj nesreći.

Sada su se mnogi iznenadili kada je tokom jednog gostovanja Milena izjavila da je već duže vreme bez emotivnog partnera, što se kosi sa pričom koju je pričala o vereniku.

- Nije lako biti sa jakom ženom, ako ti ja kažem da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja dve i po godine sama, a tek sam pre desetak dana dobila piće od muškarca - rekla je Milena za domaće medije.

Ova njena izjava pokrenula je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama.

- "Kumo kažeš dve i po godine sama? Zar ti nije preminuo verenik pre neki dan?"; "Ona ne zna ni da laže, zaboravlja šta je pre dva meseca pričala"; "Koliko se svi trude da uđu u Zadrugu 7, da su smešni"; "Gde je preminuli verenik kumo?" - samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Podsećamo, Milena je javno pričala o gubitku verenika. Ona je pre par meseci izjavila da je sve spremila za venčanje, a onda je njen verenik stradao u saobraćajnoj nesereći u Beču.

- Šta da kažem, sa oduševljenjem sam čekala Đurđevdan, kupila sam venčanicu, ma sve je bilo sređeno i onda je sve u jednom trenu otkazano. Zbog Dana žalosti, sva veselja su bila otkazana, pa i moja svadba. Čekali smo novi termin, jer je sve bilo prebukirano i zauzeto. Samo pet dana kasnije, 11. maja, moj verenik je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Beču. Katastrofa šta mi se desilo. Eto to je moja sudbina - rekla je Kačavenda i objasnila zašto je sve vreme ćutala o tome.

- U prvi mah sam bila u stanju šoka. Onda se sve ovo dešavalo oko Ane u riajlitiju i svi su bili nekako preusmereni na nju i za moju svadbu me niko nije ni pitao. Svi su zaboravili da sam ja trebala da se udam. Eto tako je to ostalo u senci. Kakva godina iza mene. Od Aninog ulaska u "Zadrugu 6" je ludilo pa sve usput šta mi se desilo i šta se dešava. Znam koliko je Ana bila srećna kada je čula da se udajem, sada je mogla i ona kuma da mi bude, ali eto kada bude čula šta se desilo biće jako tužna - rekla je Milena tada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.