IZLAZI SA NULOM - Zvezdan Slavnić IZGUBIO SAV HONORAR! Odlučan NAPUŠTA Zadrugu - odluka ga SKUPO KOŠTALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 09:05

IZLAZI SA NULOM - Zvezdan Slavnić IZGUBIO SAV HONORAR! Odlučan NAPUŠTA Zadrugu - odluka ga SKUPO KOŠTALA!

Sad nema nazad!

Sinoć se u "Zadrugu" uselila žena Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, što je napravilo opštu pometnju u rijalitiju već u samom startu.

Njeno prisustvo Zvezdan nije mogao da podnese, te je zahtevao da napusti imanje i ode da razgovara sa produkcijom.

Veliki šef mu nije uslišio želje, zbog čega je Slavnić počeo da lomi sve po imanju. Njegova devojka Anđela Đuričić je trčala za njim kako bi ga smirila, ali joj nije pošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za rukom da ga obuzda.

U jednom trenutku Zvezdan je otkrio da će danas napustiti imanje i da svakako iz "Zadruge" izlazi iz rijalitija bez honorara.

- Što da ne radim? I onako ću izaći sa nulom! Evo ja sam najgori, stoka, ubica, sad ću da pričam sve, pošto je to moja poenta, pošto sam najgore g**no koje je ikada rođeno. Ja sam manijak koji ne zna šta radi... - rekao je u lajvu Slavnić, što možete čuti u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UŽIVO NA PINKU MOKA PLJUNUO NA ZADRUGU: Voditeljka nije znala kako da PREKINE PROGRAM - Zna se ko ulazi tamo, neću da kaljam ime!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023

Iako mu je sin u šou, nema lepe reči..Ana Ćurčić, žena aktuelnog zadrugara Zvezdana Slavnića, sinoć se uselila u "Zadrugu" kao regularna takmičarka...Njen ulazak podigao je veliku prašinu, a verujemo da najsočnije tek sledi, s obzirom da je njen bivši partner najavio da će danas napustiti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.