IZLAZI IZ ELITE: Tek što se vratio, Janjuš POTVRDIO da ponovo neće biti deo programa - OVO JE RAZLOG

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2024, 23:58

IZLAZI IZ "ELITE": Tek što se vratio, Janjuš POTVRDIO da ponovo neće biti deo programa - OVO JE RAZLOG

Videćemo šta će se zbivati.

Danas se navršava 40 dana kako je najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihajlo Janjušević, sebi tragično oduzeo život. Čitava porodica se okupila kako bi ovaj dan, kako i običaji nalažu, ispoštuju preminulog Mihajla.

Tim povodom i Janjuš se uputio u Prijepolje, kako bi bio uz porodicu. Nakon celodnevnog boravka, vratio se na kapiju Bele kuće.

Međutim, pre nego što je ušao na imanje u Šimanovcima, Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je podelio svoju tugu i osećanja sa portalom Pink.rs.

Tom prilikom bivši košarkaš najavio je ponovni izlazak iz "Elite", a razlog je, da kažemo, i dalje maglovit. Na pitanje u vezi rezultata obrukcije, Janjuš je bio tajnovit i štur sa detaljima.

- Ništa još dok obdukcija ne bude odrađena, ja sam pokrenuo još neke postupke. Možda za 15-20 dana, tada ću i otići gde treba da odem jer sam ja to pokrenuo - rekao je Janjuš u svojoj ispovesti.

Ostaje nam da verno pratimo kanal ružičaste televizije, gde će uzrok njegovog izlaska sigurno biti obelodanjen.

Janjuševa bivša supruga Ena Senić nikada se nije javno oglašavala po pitanju svog života, braka ili košarkaševog učešća u rijalitiju, a kada smo je pozvali nakon saznanja da je njegov mlađi brat pronađen mrtav, u želji da saznamo i plasiramo proverene informacije, Ena nije želela da govori.

- Sram vas bilo! Nemojte me zvati, pogotovo ne u ovakvoj situaciji - poručila je besno Ena, iako je naša redakcija samo radila svoj posao.

Janjušu je bivša supruga sada definitivno najveća podrška, a trebalo bi da zajedno tokom dana krenu put Prijepolja kod njegovih roditelja i srednjeg brata Borisa.

Mladi Mihajlo odlučio je da izvrši samoubistvo, što se smatra jednim od najvećih grehova. U ovakvim slučajevima pop ne dolazi na sahranu, osim u iznimnim slučajevima. Najveći smrtni greh koji čovek može da počini je da oduzme sebi život, jer posle toga, kažu, ne može da se pokaje nad svojim činom, kao što može čovek koji ubije drugog čoveka.

Po pravilu Srpska pravoslavna crkva ne služi opelo samoubicama. Ali...

- Izvršiti samoubistvo je smrtni greh, svaki greh Bog oprosti, al' hulu na Duha Svetoga ne prašta, a to počini čovek koji se nikada ne ispovedi i čovek koji izvrši samoubistvo, jer je on pohulio na život, na Duha Svetoga - rekli su za Telegraf iz SPC.

- Ukoliko je u pitanju neki duševni bolesnik, pa ima papire da se lečio, e onda mora to sve da se šalje crkvenom sudu, pa on zaseda da vidi da se tu veća i donese se ta lekarska dokumentacija, e onda možda, u tim slučajevima odobre da se obavi opelo. Inače, ne - objašnjavaju za Telegraf.

Opelo se ne služi čak ni kada su deca u pitanju, ali ni onima koji nisu kršteni u crkvi.

- Ista je priča, opelo se ni njima ne služi, kao ni nekrštenoj deci.

Podsetimo, Mihajlo Janjušević, mlađi brat košarkaša i zadrugara Marka Janjuševića Janjuša preminuo je pre dva dana, a sumnja se da je izvršio samoubistvo u 27. godini. Njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u centru Beograda gde je živeo, a nakon obdukcije, telo je preuzeo Janjuš, te se odmah potom zaputio u Prijepolje gde je Mihajlo sahranjen 27. decembra prošle godine.

Sahrana je održana na lokalnom groblju "Dvorine", a ožalošćena porodica je primala saučešće u svojoj kući na Kolovratu.

Ispred kuće Janjuševića je bio veliki broj ljudi koji su došli da izraze saučešće i da isprate mladog Mihajla na večni počinak, a jecaji su odzvanjali celim Prijepoljem. Kako je tada govorio izvor blizak medijima, u Janjuševoj porodičnoj kući zbog tragičnog događaja pojavila se hitna pomoć koja je morala da ukaže pomoć njegovoj majci, jer joj je iznenada pozlilo pred sahranu sina.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/S.S

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.