IZLANULA SE - Luna Đogani BROJI SITNO DO POROĐAJA, a sad otkrila TAČAN DATUM kada BEBA DOLAZI

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2021, 21:43

IZLANULA SE - Luna Đogani BROJI SITNO DO POROĐAJA, a sad otkrila TAČAN DATUM kada BEBA DOLAZI

"Tad je termin!"

Svima je poznato da je Luna Đogani ušla u deveti mesec i da bi svakog dana trebalo da se porodi, a u njenom novom klipu, Luna je otkrila koliko joj je još dana ostalo do porođaja.

Ona je u  snmku odbrojavala pa se slučajno izlanula, a ovaj datum ima posebno značenje za nju i Marka Miljkovića.

U novom klipu koji su objavili Luna Đogani Miljković i Marko Miljković, Luna je spontano izgovorila kada očekuje da njihova ćerkica Mia stigne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svet.

Oni su prikazali atmosferu sa rođendana Ane Korać, a Luna nije mogla da sakrije oduševljenje kada je videla sebe u ogledalu.

- Šta je ovo ljudi, kakva mačka 10 dana pred porođaj, moram da naglasim - govorila je Luna.

- 9 dana do porođaja, mislim tad je termin, kakva sam mačka, vidite - ponavljala je gospođa Miljković.

Podsetimo, Anino slavlje dogodilo se u nedelju 6. juna, a Luna je te večeri na svom Instagramu napisala da joj je do porođaja ostalo još 8 dana, što bi bio 14. jun. Broj 14 je veoma bitan za ovaj par, jer oni svakog 14. u mesecu obeležavaju jubilej svoje ljubavi, tako da ne bi bilo iznenađenje da se Luna porodi baš na taj dan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ČEKAMO!" Nova objava Lune Đogani - beba samo što NE IZAĐE! Drži se za stomak - lepo joj je UNUTRA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2021, 16:05

Uskoro će postati majka po prvi put..Pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga", Luna Đogani, broji sitno do porođaja, a njen partner Marko Miljković nestrpljivo čeka da se ostvari u ulozi oca...Kako je buduća majka napisala, termin joj je za 6 dana, a do tada koristi svaku priliku da uživa...Novopečeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.