IZJEDA GA LJUBOMORA! Kristina i Kristijan se urotili protiv Čorbe, njegovo priznanje IZNENADILO SVE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 01:25

IZJEDA GA LJUBOMORA! Kristina i Kristijan se urotili protiv Čorbe, njegovo priznanje IZNENADILO SVE (VIDEO)

Nisu se dali!

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Kristinu Spalević i Kristijana Golubovića.

- Svima je jasno da ste očarani jedno drugim, da li će Čorba uspeti da vas razdvoji?

- Ne, niko - odgovorila je Kristina.

- Ja sam rekao i danas, ako je ona razlog... Zato što smo se skapirali, sedimo, pričamo, jedemo, ja sam provalio, imao sam takve drugarice u životu, koje su uvek aludirale na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neku zaljubljenost vremenom, a kada bih ovde pričao, a ne bih zbog njih, ispričao sam celu akciju, samo u muškom rodu, jer ne bi poverovali da je u pitanju da je ženska osoba u pitanju. Nema šta on da razdvoji, on može da utiče pozitivno ili negativno, ja kada sam video da ne valja Teodora nisam je pljuvao, nego sam bacio kritiku, ali nikada ne bih rekao da je k*rvetina, da neće dolaziti - izjavio je Kristijan.

- Ja nemam ništa protiv njihovog druženja, Kristijan je rekao da kada popije, da se ne seća, ja vrlo dobro znam Kristijana. Znam ja sve,

- Milane. Ja sam njoj rekao, Kristijan je sam njoj to rekao i to sam i ja njoj rekao da se ne seća kada popije - branio se Čorba.

- Ne, rekao si da pazim na Kristijana, to si mi rekao u izolaciji - ubacila se zadrugarka.

- Ja znam zašto sam to rekao i Kristijan zna zašto sam to rekao, ja nju ne vidim, mene boli k*rac - izjavio je Čorba.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.