IŽIVLJAVANJE MONSTRUMA! Zvezdan DOTAKAO DNO, izbacio Anu iz kuće, najsurovija scena IKADA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 10:06

"IŽIVLJAVANJE MONSTRUMA!" Zvezdan DOTAKAO DNO, izbacio Anu iz kuće, najsurovija scena IKADA!

Užasan i neoprostiv prizor!

Zvezdan Slavnić je izgleda ovog jutra definitivno počeo da pokazuje pravo lice!

Nakon što je nekoliko sati u okviru razgovora vršio psihičku torturu nad bivšom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić, Slavnić je u zoru otišao korak dalje, i prema ženi, koju kaže da voli, se poneo neopisivo surovo.

Naime, iskoristio je trenutak kada je Ana izašla ispred kuće da zapali cigaretu, a onda brzo za njom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatvorio vrata kako joj ne bi dao da uđe unutra! Ćurčićeva je stajala na vratima i molila ga da uđe, međutim, Zvezdan nije hteo ni da čuje! U tom momentu su se u haos uključili i ostali zadrugari, a pre svega su Filip Car i Žana Đorđević pokušali da ga urazume i objasne mu da nije ljudski to što radi.

- Daj bre čoveče ne zezaj, otvori joj vrata - pričao je Car.

- Zvezdane ne radi to, prehladiće se, hladno je napolju, pusti je da uđe - vikala je Žana.

Nakon što je "popustio" i otvorio vrata, Ana je ušla vidno smrznuta, a potom se uputila u sobu kako bi legla da spava, međutim, Slavnić joj čak ni to nije dozvolio! Krenuo je za njom, a onda je maltretirao tako što joj je skidao pokrivač i isterivao je iz kreveta. 

Gledaoci "Zadruge" su ovakvo ponašanje okarakterisali kao "monstruozno iživljavanje", te smatraju da Slavnić po hitnom postupku treba biti sankcionisan i udaljen iz rijalitija.

- Pusti me molim te da spavam - govorila je ona.

- Neću, ovo će sad trajati 5 dana dok ne odeš na kapiju - pretio je Zvezdan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.