IZIGRALI GA - Uroš Stanić jeca na sav glas zbog Janjuša i Aneli, doživeo pomračenje jer su ga iskoristili Želim da izađem odavde

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2024, 01:48

IZIGRALI GA - Uroš Stanić jeca na sav glas zbog Janjuša i Aneli, doživeo pomračenje jer su ga iskoristili" Želim da izađem odavde"

Uroš se najviše zbližio s Janjušem koji je uspeo da ga obraduje novim stvarima i poklonima po povratku u rijaliti.

Uroš Stanić se slomio zato što smatra da ga je Marko Janjušević Janjuš iskoristio da bi dobio psa, a posle ga 'šutnuo' zbog Aneli Ahmić.

Njihov odnos poslednjih dana doživeo je sunovrat, a Stanić to nikako ne može da preboli.

- Gde je nestala priča ti ćeš brinuti o psu, ti ćeš biti moja desna ruka - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao je Uroš.

- Dobili su psa i Uroša ko šiša - rekao je Uroš.

- Želim da izađem odavde - rekao je Uroš.

- Ja sam od ljudi pozajmljivao novac da bi Janjušu davao za kocku, morao sam da vratim dugove, i nisam imao šta da jedem. Uzeo sam kiflicu i napali su me - rekao je Uroš..

- Iskoristili su me, boli ih ku*ac za mene, kao i uvek što su me koristili - rekao je Uroš

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.